tiistai 11. toukokuuta 2021

Vuosikokouksen kuulumisia

Ylämaan Karateseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tänään 11.5. Alueella vallitsevien rajoitusten vuoksi se tapahtui virallisten sääntöjen mukaan liian myöhään, mutta kuten kokouksessa todettiin, "poikkeuslakien" ollessa voimassa muuta mahdollisuutta ei ollut. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli yhteensä seitsemän täysivaltaista kokousedustajaa ja kuunteluoppilaina lisäksi kaksi juniori-ikäistä.

Kokous hyväksyi viime vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, ja myönsi viime kauden toimihenkilöille tili- ja vastuuvapauden. Jo alkanutta kautta suunniteltiin ja arvioitiin, ja toimintasuunnitelman sisällöstä mainittakoon ainakin syksylle suunniteltu karateleiri omalla salilla. Karaten lisäksi seura jatkaa myös kobudon harjoittelemista, eikä tänä vuonna aikuisten osalta pidetä kesätaukoa ollenkaan.

Kokous päätti myös, että jäsenmaksut säilyvät ennallaan. Maksut peritään viimeistään alkusyksystä, mutta niitä voi maksaa vaikka jo heti myös itsenäisesti (tarkemmat maksutiedot löytyvät yhteystietosivulta). Petri Oikarinen jatkaa puheenjohtajana, Kim Mitrunen ja Asko Hakulinen hallituksen muina varsinaisina jäseninä.

Kokouksen toimihenkilöt vetivät vuosikokouksen läpi napakasti puolessa tunnissa.
Sen jälkeen päästiinkin itse asiaan eli treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti